☰  MENU

Cruquius Amsterdam

Project Cruquius Fase 1.1 Amsterdam wordt gerealiseerd door DRIES bv, is ontwikkelt door Share-Energy bv in opdracht van Amvest en de Alliantie samen uitbesteed aan hoofdaannemer Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. Cruquius biedt comfortabel en duurzaam wonen en werken binnen de ring van Amsterdam, op een unieke karaktervolle plek aan het water.

Leidingwerk binnen Gebouw A

Leidingwerk binnen gebouw A

Najaar 2017 oplevering verwacht

Een unieke combinatie tussen stijlvolle nieuwbouw en industriële historie. Een plek binnen de ring van Amsterdam waar wonen, werken en water bij elkaar komen. Dat is Cruquius. Het unieke DRIES-concept wordt gerealiseerd waar men gaat wonen en werken op het eiland en onze visie op duurzaamheid gaat ontdekken en beleven.

 

 

Voor meer informatie bezoek de website: www.cruquius.nl.

Voor meer informatie over de fase van exploitatie bezoek de website: www.WarmCruquius.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

← Prev in de media ItemCobouw: Grasweg misschien wel mooiste plek van Amsterdam

Next projecten Item →Maasboulevard Venlo