☰  MENU

Aanvang leidingtracé in fase 1.1 Amsterdam

Vanaf week 47-2016 is op project Cruquius fase 1.1. te Amsterdam het DRIES-concept gestart met de aanbrengen van het leidingtracé voor het distributienet. Lees hieronder verder >>>

De montagemedewerkers van DRIES hebben de start gemaakt met de realisatie van het leidingtracé van project Cruquius te Amsterdam. Dit montagewerk van het leidingentracé wordt uitgevoerd door DRIES-partner, Brabants Lasbedrijf. Op de foto staan de DRIES-monteurs Emiel & Paul in Gebouw A1 van project Cruquius Kavel 1.1 te Amsterdam.

img_6039

Het distributienet is een 4-leidingen systeem voor het transport van warmte/koude van de duurzame opwekeenheid naar de afnemers. De leidingen zijn van het merk Uponor en is een meerlagen buis type MLC.
Het gehele distributienet is afgewerkt met zwaar geïsoleerde schalen en boxen van Kingspan Kooltherm en zal naderhand achter de muren worden weggewerkt.
De horizontale leidingen lopen voornamelijk door de garage. De verticale leidingen komen in de daarvoor bedoelde schachten.

 

De DRIES-partners voor dit distributienet:

 

img_6034

Diverse schachten in gebouw A worden door de DRIES-monteurs voorzien van delen van het leidingtracé, dit betreft vooralsnog de schachten het verticale werk, inclusief de isolatie. De hoofdaannemer en opdrachtgever van DRIES, De Nijs & Zn, heeft de basis gelegd voor de maatvoering bij het bepalen van de posities op het montagevlak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

← Prev nieuws ItemAmsterdam wordt gasloos in 2050

Next nieuws Item →WKO Monobron Cruquius onderweg naar 180 meter diepte