☰  MENU

Realisatie van de DRIES-site!

Met mijn bedrijven Share-Energy, DRIES en WarmGedeeld is de cirkel nu rond van planvorming, realisatie tot en met exploitatie. We zijn concreet bezig met mooie projecten waarbij het duurzaam invullen van de warmte- en koudebehoefte…

Met mijn bedrijven Share-Energy, DRIES en WarmGedeeld is de cirkel nu rond van planvorming, realisatie tot en met exploitatie. We zijn concreet bezig met mooie projecten waarbij het duurzaam invullen van de warmte- en koudebehoefte op een maatschappelijk verantwoorde wijze plaatsvindt. Onze opdrachtgevers, voornamelijk beleggers en woningcorporaties, zien de meerwaarde van de focus op afnemerscomfort, diens tevredenheid en de open business case waarmee gewerkt wordt waardoor alle vormen van samenwerking mogelijk zijn.

Eén van de voornemens van 2017 is om ons unieke DRIES-concept en ons partnermodel ook meer zichtbaar te maken. Met gepaste trots kondig ik dan ook de website www.DRIESbv.nl aan. Share Energy en WarmGedeeld zullen op korte termijn volgen.

Groeiend in deze duurzame markt zal de organisatie ook meegroeien en ben of ken jij de projectmanager….. kijk dan ook eens www.DRIESbv/carriere.

← Prev nieuws ItemVerwarming/koeling ligt aan je voeten

Next nieuws Item →Nederland bij koplopers groei bouwproductie