☰  MENU

Verwarming/koeling ligt aan je voeten

Vanaf begin 2017 is in januari DRIES-partner en dé specialist WTH begonnen met de voorbereidingen voor de vloerverwarming en -koeling bij Project Cruquius K1.1 te Amsterdam. Lees hieronder verder >>>

WTH dé specialist

Van de samenwerkingspartners tijdens de realisatiefase zet in dit nieuwsitem WTH zichzelf in de schijnwerpers. WTH is al meer dan 40 jaar actief betrokken bij het ontwikkelen, produceren, monteren en verkopen van vloer- en wandsystemen voor verwarming en koeling. De basis van de inhoud van het ingenieuze leidingnetwerk zal later in bouwproject Cruquius geleverd worden door de duurzame energie oplossing van DRIES. De integrale aanpak van het DRIES-concept zal óók blijken uit dit boeiende stadium van het energieproces.

De DRIES-partner:  – WTH: dé specialist in vloerverwarming en -koeling

 

Nieuw! de DRIES-montagemal

Om de aansluiting van het systeem van vloerverwarming en -koeling zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de DRIES-box is de DRIES-montagemal ontworpen dat in deze fase van het duurzame realisatieproces wordt aangebracht. In nauwe samenwerking met WTH is er met gedeelde expertise gekomen tot deze ideale montagemal die het leidingwerk samenbrengt tot de verdeler onderin de DRIES-box. Samen met haar partners, waaronder WTH, zorgt het DRIES-concept voor een comfortabel en energiezuinig leef-, woon- en werkklimaat. Dat moet je eigenlijk niet zien, dat moet je gaan voelen… aan je voeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

← Prev Geen categorie ItemShare-Energy januari 2017 vernieuwd!

Next nieuws Item →Realisatie van de DRIES-site!