☰  MENU

Realisatie van de DRIES-site!

Met dank aan de kwalitatieve ondersteuning van Boyd Internet Solutions en de creatieve bijdrage van de vakmensen van Coers & Roest ontwerpers & drukkers hebben we deze DRIES-site in eigen beheer ontwikkeld. Uitgangspunt voor ons was een maatschappelijke en open vorm van samenwerking met alle betrokkenen en geïnteresseerden. Lees hieronder meer >>>

Februari 2017 online!

Het eerste moment van dit nieuwe jaar was het zichtbaar maken van onze mooie activiteiten één van de goede voornemens. Relaties en geïnteresseerden stelden al vaker de vraag ‘wat of wie is DRIES?’. Tot dit moment zat de online DRIES-informatie bescheiden verwerkt onder het dienstverlenende bedrijf en haar website Share-Energy.nl. Dit bleek echter niet voldoende, maar ‘hoe werkt DRIES’ was dan vaak de vervolgvraag. Met het publiceren van de gedeelde informatie op de DRIES-site verwachten het DRIES-team in een behoefte te voorzien. In ieder geval willen we zelf laten zien ‘waarom DRIES’ is ontstaan. Aan de hand van onze partners in de ketensamenwerking delen hiermee onze nieuwste ontwikkelingen en projecten in de praktijk van de duurzame energie realisatie.

Met dank aan Boyd Internet Solutions en Coers & Roest Vormgeving & Drukkers.

 

De website wordt in eigen beheer geactualiseerd. Om de dynamiek erin te houden vragen wij aan jou om je reactie hieronder aan ons terug te koppelen. Laat je je verwonderen en geef je nieuwsgierigheid de ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

← Prev nieuws ItemWarmGedeeld.nl is er voor jou

Next Geen categorie Item →Share-Energy januari 2017 vernieuwd!