☰  MENU

DRIES breidt zich uit

Met ingang van 15 mei 2017 heeft in de persoon van Rutger Smits het team DRIES en WarmGedeeld een versterking gekregen. Rutger is ervaren in de wereld van de duurzame warmte en koude. Meer >>>

Nieuwe project- & exploitatiemanager

Als Projectmanager zal Rutger Smits de realisatie van het DRIES-concept in goede banen leiden en borgen dat de overdracht naar WarmGedeeld soepel zal verlopen, startende met project Cruquius Amsterdam.  Daarnaast zorgt WarmGedeeld ervoor dat de gebruikers de beschikking krijgen over duurzaam opgewekte warmte en koude met de hoogste mate van comfort en klanttevredenheid. Naar de gebruikers toe zal dit gaan gebeuren onder de naam WarmCruquius.

Voor deze nieuwe uitdaging heeft Rutger gewerkt aan de portefeuille van Greenspread Warmte, dat grotendeels bestond uit de voormalige WKO-projecten van NUON. Deze projecten zijn destijds ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd onder verantwoordelijkheid van Roy Vuulink. Naast de acquisitie van deze Nuon-portefeuille voor Greenspread Warmte heeft Roy Vuulink als manager exploitatie bijgedragen voor de inrichting en de visie.

 

DRIES logo

Roy Vuulink & Rutger Smits na de ondertekening van de duurzame samenwerking

Rutger en Roy zijn dan ook geen onbekenden van elkaar. De WKO-portefeuille van Greenspread Warmte is recent opkocht door Eteck. Hierna heeft Rutger besloten zich te richten op de duurzame en maatschappelijke visie van DRIES en WarmGedeeld.

Uiteraard is ons team hier erg blij mee zodat we met onze partners nog meer nieuwbouw- of renovatieprojecten kunnen verduurzamen. Allen verwelkomen we Rutger dan ook van harte en samen met u maken we duurzaamheid graag verantwoord haalbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

← Prev nieuws ItemDRIES in de Technische Ruimte

Next nieuws Item →Hoogleraren: Toon moed en leiderschap voor groene economie