☰  MENU

Roy Vuulink | CEO – owner / @DRIES bv

Gedreven, pragmatisch en doelgericht zet ik mijn expertise in om duurzaamheid verantwoord en betaalbaar mogelijk te maken voor de projectmatige nieuwbouw, renovatie en bestaande energiesystemen. Duurzame warmte en koude, WKO, Warmtepompen, zonne-energie, verwarming en koeling,…

Gedreven, pragmatisch en doelgericht zet ik mijn expertise in om duurzaamheid verantwoord en betaalbaar mogelijk te maken voor de projectmatige nieuwbouw, renovatie en bestaande energiesystemen.

Duurzame warmte en koude, WKO, Warmtepompen, zonne-energie, verwarming en koeling, meetinrichtingen en regelingen zijn mijn toegepaste instrumenten.

Ik hanteer een integrale en exploitatiegeoriënteerde benadering als sleutel voor rendabele exploitaties en klanttevredenheid. Mijn opdrachtgevers/partners zijn woningcorporaties, (lokale)energiebedrijven, gemeentes en vastgoedbeleggers/ontwikkelaars/aannemers die een stapje verder willen kijken dan het moment van oplevering (MVO).

Ik word graag gezien als een ondernemend verlengstuk van uw organisatie. Ik sta achter hetgeen ik oplever en om hier kracht bij te zetten, kan Share-Energy ook mee investeren of projecten/activiteiten volledig overnemen. Share-Energy levert ook totaaloplossingen zoals DRIES ter bevordering van de duurzaamheid.

Mijn referenties, ervaringen en netwerk deel ik graag met u! Let’s Share-Energy!

Next team Item →Rutger Smits | Operational manager / @DRIES bv