☰  MENU

Animatie Duurzame energie WKO EOW

Laten zien wat je doet. Hiervoor maken wij graag gebruik van de animatie, een mediatechniek van beweging in relatie tot getekende plaatjes. Simpel maar doelmatig en leuk, zeg maar typisch DRIES. Bekijk hieronder de animatie video >>>

van A tot Z het DRIES-concept

Dit unieke concept, dankzij eigen expertise, is dusdanig duurzaam doordat het maximaal gebruik maakt van hernieuwbare natuurlijke bronnen. Deze integrale totaaloplossing beperkt verspillingen tot een minimum. Terwijl de afnemer, gebruiker en/of bewoner kan genieten van het comfort en eenvoud in gebruik.

De animatie laat de werking van warmte- en koudeopslagsystemen zien. Deze WKO-systemen bestaan uit een koude en een warme waterbron (die zich bevinden in de ondergrond), een warmtewisselaar en een warmtepomp. In combinatie met laagtemperatuur verwarming (vloer- of ruimteverwarming) is een WKO-systeem geschikt om gebouwen te koelen en te verwarmen.
In het geval van project Cruquius te Amsterdam is voor de thermische balans de aanvulling van EOW gekozen. Voor dit Energie Uit Oppervlaktewater wordt gebruik gemaakt van het water uit de depothaven gelegen aan het IJ.

DRIES logo

 

← Prev nieuws ItemRemeha conventionele opwekeenheid

Next nieuws Item →DRIES in de Technische Ruimte