☰  MENU

Eerste sleutels uitgereikt aan bewoners

Een memorabel moment voor Cruquius! Na de fase van ontwikkeling en bouw hebben vandaag de eerste bewoners hun sleutel uitgereikt gekregen. De eerste sleutel werd uitgereikt door Heleen Aarts van Amvest en Thijs Reuten van Stadsdeel Oost. Wij wensen de nieuwe bewoners heel veel woonplezier op Cruquius! Lees meer >>>

Een memorabel moment voor Cruquius!

Yes, hier doen wij het allemaal voor. Het leveren van warmte aan de gebruiker. Vlak voor de kerstdagen, op donderdagochtend 15 december 9.00 uur, stonden alle partners in de startblokken met de sets sleutels in gereedheid. De allereerste bewoonster werd getrakteerd op een sleuteloverdracht met fotoshoot.

De eerste bewoonster van Cruquius.

WarmWelkom mede namens WarmCruquius.nl

De verhuur van fase 1.1 van Project Cruquius wordt gerealiseerd door MVGM vastgoedmanagement. Na de sleuteloverdracht kreeg met in een ronde van drie kwartier alle ins & outs te horen van de nieuwe gehuurde woning in Amsterdam aan het water. In dit verhaal kwam ook DRIES aan de orde. Welke vanaf de bedienunit in de woonkamer te programmeren is en in direct contact staat met de techniek achter de  DRIES-box in de berging van het appartement en sensoren onzichtbaar aanwezig in ieder vertrek. Binnen deze informatieoverdracht is er een belangrijk aandeel voor het beheer in de fase van verhuur door Warm Cruquius Amsterdam. Alle informatie hierover is terug te vinden op WarmCruquius.nl.

Sfeervol wonen aan het water

De speerpunten van DRIES

  • hoog comfortniveau, DRIES is vertrouwd, huiselijk warm in de winterperiode en zomers aangenaam koel
  • duurzaamheid, DRIES is beter voor het milieu en voor ons nageslacht
  • eenvoud, DRIES is modern en kent een eigentijds gebruikersgemak op maat
  • optimale regelbaarheid, DRIES is slim én blijvend in beweging
  • efficiëntie, DRIES is betaalbaar, kent geen verlies dat bespaart je een hoop
  • faciliterend en ondersteunend, DRIES zorgt goed voor zijn afnemers/gebruikers
  • DRIES levert een afnemers tevredenheid over de gehele exploitatieperiode

De eerste sleutel werd uitgereikt door Heleen Aarts(m) van Amvest en Thijs Reuten(r) van Stadsdeel Oost.

DRIES logo

Next nieuws Item →BRL-erkenning maakt onze energie aantoonbaar duurzaam