☰  MENU

carrière

carrière

‘Uitstekende voorbereiding staat aan de basis van succes,
maar alleen met bevlogen teamleden haal je ook echt de top’

Herken jij jezelf in deze uitspraak van alpinist Ronald Naar? Kijk jij uit naar een inspirerende dagelijkse werkomgeving die aansluit bij jouw idealen en competenties? Er wacht wellicht een duurzame toekomst op jou. Lees hieronder verder > > >

Match jij met het DRIES-concept?

Werken bij DRIES is werken in een groeimarkt waarbij duurzame keuzes worden gemaakt voor een hoger comfort en een betere leefomgeving.

Wij komen graag met je in contact, wanneer jij op zoek bent naar een uitdagende functie in een gezellig team. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en om mede-realisator te worden van diverse nieuwe projecten.

Hiervoor is het van belang dat je zowel kan ondersteunen bij het coördineren van lopende en aankomende projecten in de realisatie en de exploitatie van het Dries concept, als ook zelfstandig (deel)projecten kan uitvoeren.

Breed inzetbaar is het toverwoord. Je krijgt te maken met alle denkbare facetten van een project. Het ene moment bemoei je je met het boren van een WKO-bron en het volgende moment sta je met een regeltechnicus te overleggen over de besturingssoftware. Het zal zelfs voorkomen dat je de bouwhelm opzet, een paar stevige veiligheidsschoenen aantrekt en gewapend met een laserwaterpas en aftekenkrijt zelf het bouwterrein betreedt.

Geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis.

Momenteel is er 1 vacature:
Projectmanager DRIES WKO (Duiven)

 

 

Contact leggen kan telefonisch of per e-mail.

+31 (0)85 3036382

info@DRIESbv.nl

LinkedIn_logo

DRIES logo

WarmGedeeld

duurzame energie exploitatie

www.WarmGedeeld.nl

DRIES bv
Zilverschoon 30
6922 GV Duiven
+31 (0)85 3036382
info@DRIESbv.nl

WarmGedeeld

duurzame energie exploitatie

www.WarmGedeeld.nl

DRIES bv
Zilverschoon 30
6922 GV Duiven
+31 (0)85 3036382
info@DRIESbv.nl