DRIES vormt samen met ShareEnergy en WarmGedeeld een totaalconcept:
ShareEnergy bedenkt, DRIES doet en WarmGedeeld beheert.

Op deze pagina vertellen we daar meer over.

Visie op duurzaam

Share-Energy bedenkt duurzame warmte- en koudesystemen voor projecten, waarbij we zo veel mogelijk gebruik maken van natuurlijke energiebronnen.

In opdracht van en in samenwerking met projectontwikkelaars adviseren wij over de beste oplossingen. Hierbij ontzorgen wij zo veel mogelijk, bijvoorbeeld door het bieden van de DRIES totaaloplossing.

Wij zijn een ondernemend verlengstuk van uw organisatie, waarbij Share-Energy projecteren ook kan mee-investeren of projecten volledig kan overnemen.

Domestic Renewable Integrated Energy Solution

Duurzaam opgewekte verwarming in de winter, verkoeling in de zomer en warm tapwater

Middels een in eigen huis ontwikkelde WKO installatie vervult DRIES de energiebehoefte met een duurzame, betaalbare en efficiënte totaaloplossing. Na oplevering kan het beheer worden overgedragen aan zusterbedrijf WarmGedeeld. Vanuit een eigendomspositie of beheersfunctie wordt zo een zorgeloze exploitatieperiode mogelijk gemaakt.

Betrouwbaar beheer

Als (mede)eigenaar en/of beheersmaatschappij bieden wij een één loket functie voor onze afnemers, in de vorm van bijvoorbeeld een 24/7 klantenservice, storingsdienst, facturatie en rapportages.

Onze opdrachtgevers o.a. zijn investerings- en/of beleggingsfondsen, verhuurders van commerciële ruimtes en woningcoörporaties.

DRIES BV
maakt deel uit van

denken

doen

beheren

DRIES BV maakt deel uit van

denken

doen

beheren