Externen / partners

Roy Vuulink

Ik ben Roy Vuulink, eigenaar van de bedrijven Share-Energy, DRIES en WarmGedeeld.

Samen met ons fantastische team van collega’s, externen en onderstaande partnerbedrijven, voorzien wij nieuwe en bestaande bouwprojecten van het unieke, complete en duurzame DRIES WKO-concept. Door de geweldige samenwerking, innovatiekracht en continue kennisuitwisseling zijn wij in staat een optimaal op elkaar afgestemd totaal pakket aan te kunnen bieden, waarbij wij onze opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgen. Wij bedenken, berekenen, realiseren, onderhouden en beheren en ik introduceer u met trots de hechte groep DRIES-partners die dit allemaal mogelijk maken.

Gemini Engineering

Kreitech

Brabants lasbedrijf

Diip Advies

iagroep.com

Contact:
Sander Koudijs
Adjunct-directeur
email
+31 (0) 26 384 44 47
+31 (0)6 461 00 137

IA Groep

Ik ben Sander Koudijs, adjunct-directeur IA Werktuigbouw B.V., onderdeel van de IA Groep.

Ik ben er trots op te behoren tot de DRIES-partners. Mijn rol is om samen met mijn IAW team in de technische ruimte de WKO inrichting te ontwerpen en te voorzien van 3D-skids en het verbindende leidingwerk. In nauwe samenwerking met de DRIES-partners krijgt ieder project een 3D model en een aantal uitvoeringstekeningen inclusief een principeschema. Op deze wijze is de technische ruimte binnen de grenzen van de ontvangen ruimte optimaal ingedeeld en is er zo goed mogelijk rekening gehouden met de onderhoudsruimte. Door gebruik te maken van de basis-skids en de feedback vanuit de realisatie kan in een vroeg stadium de benodigde ruimte worden bepaald.

ictatwork.nl

Contact:
Edwin Sliekers
Directeur
email
+31 (0) 316 444 001
+31 (0)6 52482305

ICT@Work

Ik ben Edwin Sliekers, eigenaar/directeur bij ICT@Work

Sinds 2020 zorgen wij voor DRIES bv alles wat te maken heeft met de IT. Denk aan de computers op het kantoor in Duiven, maar ook ondersteunen wij DRIES bv met de computers in de technische ruimtes bij alle projecten. Vanuit hier worden met oplossingen gezorgd dat er waar dan ook ingelogd kan worden bij de desbetreffende locatie om snel eventuele storingen in te zien. Omdat wij net als DRIES bv in Duiven gevestigd zijn, kunnen wij snel schakelen met de medewerkers op kantoor. Daarnaast zijn we op de locatie te vinden als dit nodig blijkt te zijn.

kingspan.com

Contact:
Arjan in ‘t Veld
Business Development Manager HVAC Nederland
email
+31 (0) 630123577
+32 (0) 14442525

Kingspan

Mijn naam is Arjan in ‘t Veld vanuit mijn functie als Business Development manager voor Kingspan Technical Insulation ben ik betrokken als trotse partner bij de duurzame energie concepten van DRIES. 

Met Kooltherm technische leidingisolatie leveren wij inmiddels een belangrijke bijdrage aan het reduceren van o.a. de energie verliezen bij de verschillende projecten van DRIES. Ook is het geweldig om te zien dat het leidingwerk in de schachten & tunnels optimaal geïsoleerd is met Kooltherm en er daardoor een minimale verspilling in ruimte gerealiseerd wordt.

Hiermee dragen wij als Kingspan bij aan het comfort van de gebruikers van het DRIES concept!

Nathan

OCI

Pentec

snellekoppen.nl

Contact:
Marco 't Hart
email
0629093890

Snelle Koppen

Ik ben Marco 't Hart, eigenaar/vormgever bij Snelle Koppen, een bureau voor grafische vormgeving en webdesign, gevestigd in Westervoort.

Sinds 2017 realiseren en beheren wij de websites voor de diverse projecten en mogen wij de online en offline communicatie verzorgen voor DRIES en de gerelateerde ondernemingen. Naast het feit dat wij ontzettend trots zijn op deze mooie en fijne opdrachtgever ondersteunen wij de duurzame woon- en werkprojecten van harte!

BLB Prefab

Leverancierbedrijven

Heattec

Honeywell

Kamstrup

Korex Benelux

Lbh box

Lehuma controls

Oventrop

Rensa

Swep

Wilo

DRIES BV
maakt deel uit van

denken

doen

beheren

DRIES BV maakt deel uit van

denken

doen

beheren